Kulsø Spejdercenter – Turbolejr 2013

Dato: Pinsen 17.-20. maj 2013
Målgruppe: Mikro, mini, junior, trop, senior

Skal teltet tjekkes og patruljekassen luftes? – så tag til Kulsø i pinsen! Vi smider lejretableringen i en fælles pulje og bygger sammen 20 m køkkenbord og 15 m bålplads. På Turbolejr er der mulighed for at prøve kræfter med nogle af centerets mange aktiviteter, og disse kan foregå både fælles og gruppe- eller grenvis. På Turbolejren bestemmer I selv, hvor hæsblæsende tempoet skal være.
Turbolejren er en mulighed for at komme af sted på weekendtur, eller måske er det årets sommerlejr for gruppens mikrospejdere. Vi laver kort sagt en centersommerlejr på 3 dage!
Vi skal kun bruge kort tid til at bygge lejrplads, men den fælles opbygning af spisested og bålplads giver alligevel mulighed for lige at få genopfrisket færdighederne. De fælles aktiviteter giver mulighed for at få nye venner inden for samme aldersgren, men der er også tid til selv at præge turens program ved at vælge de aktiviteter som I brænder for.

Turbolejr er intens, anderledes og fællesskab!

LÆS MERE OM TURBOLEJR PÅ KULSO.DK

Tags:,

This entry was posted by KSC on onsdag, juli 18th, 2012 at 10:55 and is filed under Biologi, Fysik/Kemi, Geografi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.