Kulsø Spejdercenter – Lederarrangement, ha’ det sjovt på spejdermanér

Dato: 20. april 2013, mulighed for overnatning.

Målgruppe: Ledere fra alle grene

Vi synes det er vigtigt, at ledere også får lov at være spejdere! Vi åbner derfor op for en dag, hvor du som leder kan komme højt til vejrs, ud hvor du ikke kan bunde alt imens du prøver kræfter med nye eller gamle spejderfærdigheder.

Arrangementet giver mulighed for, at I som ledergruppe har tid til masser af hygge og fordybelse uden en spejder på nakken. Hvornår har I sidst hygget med kanotur på den grågrøngrumsede Limpopoflod, set på søer, hængesække og birkesumpe fra toppen af et træ eller brugt tid med stemmejern og bor til fremstilling af Kulsøprojekter? Der vil også være mulighed for at hygge med de mere kreative aktiviteter, som batik og læder.

Der vil være program lørdag, med fælles spisning i løbet af dagen og mad over bål til aftensmad. Der er mulighed for overnatning i eget telt eller shelter.

 

Så tag din ledergruppe i hånden og få en fælles oplevelse.

 

LÆS MERE OM LEDERARRANGEMENTET PÅ KULSO.DK

Lederdag@kulso.dk

Tags:

This entry was posted by KSC on onsdag, juli 18th, 2012 at 11:06 and is filed under Biologi, Fysik/Kemi, Geografi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.