Kulsø Spejdercenter – Bliv nagle!

Nagler

Kulsø Spejdercenter drives af naglerne.

En nagle kan kendes på det rød/hvid ternede tørklæde, det gode humør og begejstringen for spejderarbejdet.

En ”rigtig” nagle bruges til at fastholde en samling, eksempelvis i forbindelse med kulsø arbejde.

Vi ser os selv have en tilsvarende funktion på spejdercenteret. Det er os der holder sammen på stedet, og får arrangementer, lejre og centerets naturområder, til at gå op i en større enhed.

 

I vores arbejdet på centeret gør vi meget ud af det sociale og samarbejdet mellem naglerne. Ligesom vi synes det er en vigtig faktor, når vi afholder arrangementer, at både nagler, ledere og spejdere føler, at de er en del af en fælles oplevelse.

 

I dag er vi ca. 40 nagler på Kulsø Spejdercenter. Vi mødes flere gange om året, både for at løse de løbende opgaver, men også til sociale hyggearangementer – kun for os.

 

Som nagle er der mulighed for at deltage på egne præmisser. Overordnet set er der to hovedopgaver, aktiviteter for spejdere og ledere samt arbejdet med vedligeholdelse og andre praktiske opgaver i området. Disse to områder kan selvfølgelig kombineres, så de passer lige til dig.

Har du lyst til at hører mere? Kontakt os på nynagle@kulso.dk

www.kulso.dk

Tags:

This entry was posted by KSC on onsdag, juli 18th, 2012 at 11:19 and is filed under Biologi, Fysik/Kemi, Geografi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.