Hvem er vi

Codes2Nature er drevet af et engageret team med erfaring i både naturformidling og IT.  Vores vision er at udvikle en effektiv platform for undervisning og formidling i uderummet.

Mobilen som læringsværktøj

Vi ønsker at skabe et værktøj, der gør brugerens egen mobiltelefon eller smartphone til formidlingskanal for viden om natur og omgivelser netop dér, hvor der er brug for den.

Vi vil styrke undervisningen i udeskoler ved at benytte elevernes “elvte finger”, mobiltelefonen, til at udvide klasserummet til byen, naturen og landskabet omkring skolen.

Samtidig vil vi gøre det let for læreren og formidleren at lave et indlæg og derefter “hænge det op” i den tid, det skal bruges – uden at skulle anvende tid på at køre rundt og sætte poster op.

Tværfaglig læring med globalt sigte

Vi ser det som en fordel, at der kan deles opgaver på tværs af nationaliteter og sprog. Derfor har vi også en ambition om at være internationalt orienteret. På den måde kan historietimen udvides til også at være sprogundervisning.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig om at skabe en ny vidensplatform. Har du spørgsmål, kommentarer eller input i øvrigt er du meget velkommen til at kontakte os.

Ansvarsfraskrivelse

Alle indlæg på hjemmesiden er udarbejdet af lærere og formidlere til brug i en konkret undervisningssituation. Codes2Nature.com kan derfor ikke drages til ansvar for hjemmesidens indhold i artikler og indlæg.